Tel: +31 314645401 | contact@extensafinland.com (lähetäthän sähköpostisi englanniksi)

Tilaustiedot

Toimitusaika Suomeen

Tilauksen teon jälkeen toimitamme tilauksesi Suomeen 3-4 viikon sisällä. Tarkkoja toimituspäivämääriä ei voida määritellä kansainvälisissä toimituksissa. Paikallinen lähettiyritys yrittää toimittaa lähetyksen kahdesti, jonka jälkeen he jättävät jälkeensä kortin, josta käy ilmi läheisin noutopaikka.

Toimitus Suomeen

Ilmainen toimitus.

Miten teet tilauksen?

Tilaa ja maksa verkossa, tai ota meihin yhteyttä ja saat henkilökohtaisen tarjouksen sähköpostilla.

Maksutavat

PayPal käsittelee maksumme. Sinun ei tarvitse luoda PayPal-tiliä maksaaksesi luottokortillasi. Täytettyäsi osoitetietosi sinut ohjataan PayPalin sivulle. Siellä voit maksaa luotto- tai debit-kortillasi (ilman PayPal-tiliä). Voit myös maksaa PayPal-tililläsi. Emme koskaan käsittele luottokorttimaksuja puhelimitse tai sähköpostilla.

Miten maksan pankkisiirrolla?

Kun olet täyttänyt tilauksesi tiedot ja toimitusosoitteen, voit valita ”Maksa pankkisiirrolla”. Saamme ilmoituksen tilauksestasi. Ole hyvä ja lähetä meille sähköpostia kun olet maksanut pankkisiirron, jotta voimme seurata sitä. Kun vastaanotamme maksusi, aloitamme maalauksen. Alla ovat pankkitilimme tiedot:

Tilin nimi: WiPo Tuindeco & Techniek V.O.F
IBAN: NL54RABO 0370029542
SWIFT/BIC: RABONL2U
Viite: kirjoita tilausnumerosi viitteeksi.

10 vuoden takuu

Tarjoamme 10 vuoden takuun koskien valmistusvirheitä valaisinpylväissämme ja valaisimissamme (jotkut yritykset eivät anna takuuta valaisinosioille). Lue lisää.

Edustatko yritystä?

Jos ostat tuotteita yrityksen laskuun, emme laskuta Alankomaiden 21 % arvonlisäveroa ilmoitettuasi ALV-tunnuksesi. Kaikki hinnat sivuillamme sisältävät Alankomaiden 21 % arvonlisäveron.

Joustava palautuskäytäntö

Seisomme kaiken myymämme takana. Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 14 päivän sisällä, jolloin saat tilalle toisen tuotteen tai rahasi takaisin.

Onko sinulla kysyttävää?

Lähetäthän sähköpostisi englanniksi, sillä puhumme vain hollantia ja englantia. Ota meihin yhteyttä: contact@extensafinland.com Vastaamme kaikkiin kyselyihin 12 tunnin sisällä, myös iltaisin ja viikonloppuisin!
Tai soita työaikana: +31 314 645401 (quotations are only given by email).